Хотел за малки кучета Cani Felici Пловдив

Хотелът за кучета Cani Felici е един райски кът, в който Вашият домашен любимец ще се чувства безкрайно щастливо!

Създадохме Хотелът за кучета Cani Felici с много любов!
Съчетахме комфорта и лукса, за да постигнем максимално доближаващия се домашен уют.
Важно е да уточним, че хотелът за кучета ще приема само малки породи.
Хотелът разполага с 18 бокса, 14 за малки кучета и 4 двойни.
Всеки бокс разполага с всичко необходимо за комфортен престой.
Във всяка стая има видеонаблюдение, вентилация и монтирани телевизори за любителите на анимал планет.

Хотелът за кучета разполага с голям двор за игри, като за него всяка седмица се грижи нашият страхотен градинар.
Двора се третира веднъж месечно с препарат.
Разполагаме със стая за игри при лошо време!

Персоналът на хотела е с изкаран курс за Защита и хуманно отношение към животните, отглеждани в хотели!

Хотелът за кучета работи съвместно с Ветеринарен Център КАВЕТ с д-р Красимир Ангелов.

Всички гости на хотела ползват еднократна отстъпка от 10% в груминг салона на КАВЕТ!

Хотела се намира в село Първенец, на 3км от град Пловдив!

Хотел за малки кучета

Хотел за дребни породи кучета в гр. Пловдив. В нашия хотел за кучета ние гарантираме и осигуряваме на Вашият любимец удобство и стриктна грижа през цялото време на неговият престой при нас. Хотелът ни за кучета предлага престой само на малки породи кученца.

При нас Вашето кученце няма да се чувства лишено от нищо, като цел номер едно е всяка негова потребност да бъде задоволена по най-грижовният начин. Нашата основна задача и основен приоритет на “Хотел за кучета Cani Felici” е всеки домашен любимец да изкара едно незабвавимо и щастливо гостуване.

За нас – Развъдник за порода кучета Basenji

Басенджи / Basenji

Любовта към кучетата и желанието ни да популяризираме една много специална порода са основните движещи сили да превърнем участията в киноложки изложби и развъждането на басенджита в хоби.

Нашата мисия е да развиваме породата като развъждаме кучета,които са получили високи признания на международни екстериорни изложби.Освен титлите и шампионските постижения,за нас е изключително важно здравето на кучето.Басенджитата,които развъждаме са в добро здравословно състояние и всички са тествани за най-често срещаните заболявания на породата.

Нашият развъдник е регистриран в Международната федерация по кинология ( FCI ). Всичките ни кучета притежават родословия,издадени от FCI.За нас е особено важно да намираме най-подходящите семейства за потомците на нашите кучета.Затова правим подбор на кандидатите за бъдещи собственици,който да гарантира,че всяко басенджи от нашия развъдник ще бъде отглеждано спрямо нуждите му и ще живее щастливо.

За породата Basenji

ИСТОРИЯ

Кучетата от породата басенджи са били на почит в Африка от дълбока древност. Живели с африканските племена, като били използвани от стопаните си за лов на птици, антилопи, дори лъвове. Басенджи е в основата на много африкански легенди и според древните вярвания на местните жители то има силата да пази стопаните си от зли духове.

След 1920-та година Басенджи се превръщат в екзотични домашни любимци на Стария континент. Европейците веднага се влюбват в малките кучета, които са изключително чистоплътни и са с добродушен характер.

ОСОБЕНОСТИ

Уникалното за кучетата от тази порода е, че Басенджи никога не лае. Но въпреки това Басенджи не е ням – то издава различни звуци. За разлика от много други породи кучета, те избягват водата винаги, когато могат. Сред особеностите на породата Басенджи е липсата на страх и вроденото любопитство.Козината им не излъчва никакъв аромат,за разлика от други породи.

Басенджи се адаптират много лесно и са подходящи за отглеждане в апартамент. Привързват се силно към стопаните си, включително и към децата, и са лесни за поддържане заради късата си козина.

Кучетата Басенджи трябва да са активни почти непрекъснато, а ежедневните разходки са абсолютно задължителни.

СТАНДАРТ

Тялото на баснджи е леко и изящно,с добре развита мускулатура,дълбок гръден кош и дълги крайници.

Характерни са бръчки на главата. Ушите са изправени,като в основата си са широки и се стесняват към върха. Опашката е навита към гърба.Кучетата излъчват аристократичност и интелигентност.Имат черен нос и тъмни бадемови очи.

Басенджи може да бъде в следните цветове: червено и бяло,черно и бяло,триколор(черно,бяло и бежово) и бриндъл. Задължително трябва да има бял цвят на лапите,гърдите и върха на опашката.Мъжките кучета са високи 41-43см и тежат 10-12кг.Женските кучета са високи 39-41см. И тежат 9-11кг.

Leave a Reply